QUI SOM

Des del 1993, CINGLES, formada per professionals de l’educació i dels esports de muntanya, desenvolupa activitats amb la finalitat de donar a conèixer el nostre entorn natural, cultural i històric.

Volem demostrar que les activitats esportives desenvolupades en el medi natural, poden i han d’ésser respectuoses amb aquest, i que el manteniment i millora del medi, és un treball diari i col·lectiu, responsabilitat de tothom.

Et convidem a descobrir casa teva, per tal de que la coneguis millor i sàpigues així, com respectar-la.

EDUARD CORONADO "Lo Kasket Volador"

EDUARD CORONADO "Lo Kasket Volador"

Tècnic de Mitja Muntanya, Barrancs, Escalada Esportiva, Espeleologia, BTT, Ferrades i d’Esquí Alpí, i Educador Ambiental per l‘INCANOP

Fundador de CINGLES el 1993, i dedicant-me professionalment com a Guia i Educador des de aleshores.

RUBÉN LLADÓS

RUBÉN LLADÓS

TD1 de mitja muntanya, Tècnic CAFEMN (Conducció d’Activitats en el Medi Natural) des del 2002, Guia Interpretador del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

A més he realitzat cursos de Flora alpina, Rastres de Fauna, Ornitologia i fotografia de fauna.

He participat en diversos cens de seguiment de fauna al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i he treballat en cens de fauna per a estudis d’impacte ambiental.

Així mateix porto exercint com a guia de muntanya des del mateix 2002, any en que em vaig titular, en tot el Pirineu Català.