Per descobrir el territori la millor forma es agafant la motxilla, aigua, roba impermeable per si canvia el temps, alguna per picar durant la jornada i… unes bones botes!!
Pero no només per caminar, si no per descobrir!! Anar amb un guia et garanteix que no només descobriras i viuras aquell territori si no que et portarà per vells camins, bells paisatges, vivenvies, seguretat i tota la història d’aquell territori, que en son bons coneixedors.
Nosaltres volem que visquis!! Que observis i escoltis tot allò que te a veure en aquell indret, amb aquell territori (fauna, flora, històries locals, orografia…).
Antics vamins, plens d’histories de gent anònima, prats i muntanyes amb uns horitzons espectaculars, valls plenes de vida i fauna que passarem estona observant tranquilament, les aus més grans de les nostres muntanyes, planejant sobre els nostres caps…
I tot d’una forma segura que ademes compartirem amb tu per a que augmentis els teus coneixements sobre la muntanya.
Així que… Truca’ns i vine a compartir una bona jornada de muntanya, que de ben segur recordaràs com una vivencia que no et deixarà indiferent.

info@guiescingles.cat
Tel: (+34) 93 825 70 16
Mòbil: (+34) 606 009 947